måndag 7 januari 2008

Nostalgi



Så här på morgonkvisten kan jag ju bjuda på hela två gamla kändisspottningar jag har liggandes på datorn. De är från min och Björns tripp till Gotland för några somrar sen. De här spottningarna är naturligtvis inte inräknade i mitt årliga tal, utan jag lägger dem här mer som skryt ...

4 kommentarer:

Kjell Tina sa...

men vilka e dom?

Maria sa...

Den övre bilden är du förlåten för att du inte kan. Men det är primadonnan Nalle, hans vapendragare Jugge och Nalles indiska 30-åriga adoptivson han adopterade för några somrar sen. Men den undre bilden, Tina! Det är ju Sievert Öholm! Denna kristna pratshowledare, känner du inte igen honom?!

Kjell Tina sa...

den första gissade jag faktiskt på nalle. ha! den andra såg jag inte, var smått. tänkte inte på att man kanske kan klicka på bilden för att få den stor.
en liten anekdot ang Siwer: Min kompis ringer mig efter att vi varit ute och druckit oss fulla. Han undrade vad fan vi hade gjort på kvällen för han hade vaknat i fosterställning på Siwert Öholms golv.

Maria sa...

Hur tusan hade han hittat hem till Sivert? Jag skulle inte vara lite rädd om jag vaknade upp på golvet hos denna högrekristna pellejöns.

Fast det blir ju en ganska bra historia så här i efterhand.