fredag 15 februari 2008

Bubblor

Friskis är klämkäckt och folkligt. På friskis ska det vara trevligt. I dag var jag för första gången med om aggresivitet där. Jag har tidigare anat att allt inte är riktigt så gemytligt som de vill få det att verka. Lappar sätts upp i omklädningsrummen om skor som försvunnit och det stjäls nog rätt friskt.

För några timmar sedan försvann den gemytliga känslan ur den stora hallen på Friskis i Hornstull. Först sa en äldre man, även kallad surgubbe, till mig och Tina att hålla käften, för vi störde tydligen rytmiken. Sen stod några tonårspojkar och pratade och tittade på oss motionärer. Det fick några att surna till ordentligt. Några motionäredr enades på bred front och började skrika åt pojkarna att vara tysta, klä om och vara med istället, gå tillbaka till dagiset de kom från. Till slut fick en äldre man nog och skrek "Stick och brinn" sen rusade han ur salen och upp till receptionen. Där han sa till receptionisten att det stod tonårspojkar och störde.

Vad är det för fel på folk ibland? Varför kan man inte bete sig respektfullt och om man stör sig på något kan man väll be folk snällt att vara tysta och inte skrika och gorma?

2 kommentarer:

Kjell Tina sa...

men vi pratade ju inte! åh gubbjävlen, han kunde ta sin slemmiga mun och lespa i sitt saliv någon annanstans. jag blir sur nu, gubbfan!

Maria sa...

WORD! Mobba människor för deras hjärnskador is da shit!